Το site μας είναι φτιαγμένο στηριζόμενο στην κωδικοποιήσει flase.Για τον λόγο αυτό τρέχει καλύτερα με τον Mozilla Firefox.
Καλέστε μας τώρα! 6986 166846

Οδηγός για τον κουμπάρο.

Ο κουμπάρος είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο μετά το γαμπρό και τη νύφη. Είναι αυτός που θα επικυρώσει το μυστήριο και θα αναλάβει διάφορες υποχρεώσεις.

Αν λοιπόν σας έχουν επιλέξει για κουμπάρο είναι καλό να οργανώσετε τις υποχρεώσεις αυτές ξεκινόντας ένα χρόνο πριν την ημερομηνία του γάμου.

Μόλις λοιπόν σας ανακοινώσουν ότι θα είστε κουμπάρος σημειώστε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας και φροντίστε να έχετε ελεύθερη εκείνη την εβδομάδα.

Σκεφτείτε επίσης ιδέες για το bachelor party.

Συνοδεύστε το γαμπρό ή τη νύφη για να επιλέξουν το κουστούμι ή το νυφικό.

3 μήνες πριν αρχίστε να βοηθάτε και εσείς στην οργάνωση του γάμου.

Δώστε τη λίστα με τους δικούς σας καλεσμένους, μοιράστε τα προσκλητήριά σας, αγοράστε τα στέφανα, το ποτήρι, το μπουκάλι και το κρασί και παραγγείλτε τις λαμπάδες.

1 μήνα πριν το γάμο επισκεφτείτε το χώρο που θα γίνει η δεξίωση μαζί με το ζευγάρι, για να εξοικειωθείτε.

Φροντίστε επίσης για τα ρούχα που θα φορέσετε και κάντε τις απαραίτητες αγορές. Την εβδομάδα του γάμου κανονίστε το bachelor party και καλέστε εσείς τους φίλους του γαμπρού ή της νύφης.

Έχετε σταθερή επαφή με το ζευγάρι για να τους βοηθήσετε σε ότι χρειαστεί.

Τη μέρα πριν το γάμο σιγουρευτείτε ότι το ζευγάρι έχει τις βέρες και ότι όλα είναι όπως έχουν προγραμματιστεί.

Τη μέρα του γάμου ξυπνήστε νωρίς, τσεκάρετε όλες τις λεπτομέρειες, ετοιμαστείτε και πηγαίνετε στο σπίτι του γαμπρού ή της νύφης για την προετοιμασία και το ντύσιμο.

Στην εκκλησία πρέπει να πάτε 45 λεπτά πριν ξεκινήσει το μυστήριο.

Φροντίστε να έχετε μαζί σας τα χρήματα για τα έξοδα του ναού.

Να φοράτε το καλύτερο χαμόγελό σας, γιατί θα πρέπει να μιλάτε με τους περισσότερους καλεσμένους και να απαθανατιστήτε σε πολλές φωτογραφίες.

Μετά το γάμο βοηθήστε τους καλεσμένους να μεταφερθούν στο χώρο της δεξίωσης και γενικά να παρατηρείτε αν όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Στη συνέχεια απολαύστε το δεξίωση και φροντίστε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.